Oct 2022

Carnet Jove Andorra i el Govern d’Andorra campanya per apropar la cooperació internacional i el voluntariat als joves del país

L’Associació Carnet Jove Andorra, en col·laboració amb el Ministeri d’Afers Exteriors, presenta una nova edició de la campanya de sensibilització entorn de la cooperació internacional i el voluntariat adreçada a les persones joves. 

El projecte es posa en marxa a partir d'aquest dilluns i durarà fins al desembre amb el propòsit principal de sensibilitzar els joves d’Andorra en accions de voluntariat, fomentar la cultura de la solidaritat i posar en valor el voluntariat i la cooperació internacional com a experiències de mobilitat que motiven el creixement de les persones joves i, en conseqüència, l’impacte que aporten a la societat.

La campanya s’articula a través dels mitjans de comunicació del Carnet Jove Andorra i té com a punt de referència el web carnetjove.ad/voluntariat.

Al llarg d’aquests mesos, els joves podran conèixer accions de voluntariat que es poden dut a terme tant al Principat com a l’estranger, consultar informació d’interès i conèixer experiències d’altres joves.

La campanya de voluntariat s’emmarca dins del propòsit de l’Associació Carnet Jove Andorra de posar a disposició de tots els joves al màxim d’oportunitats possibles perquè puguin participar com a ciutadans i escollir de manera conscient el seu futur.

Ajuts al voluntariat internacional

També es posa a disposició l’opció de sol·licitar un ajut de 1.200€ per tal de fer un projecte de voluntariat internacional. Aquest ajut consisteix a facilitar a tres joves d’Andorra la possibilitat de dur a terme un projecte de voluntariat a l’estranger amb les ONG triades en aquesta edició, que són Cooperand amb Llatinoamèrica, Aigua de Coco i Daktari.

Els joves interessats a tirar endavant aquesta experiència han d’accedir al web carnetjove.ad/voluntariat, triar en quin dels projectes que es proposen volen participar i omplir el formulari.

Informa: Redacció
Imatges cedides: Carnet Jove d'Andorra

logo