COMUNICAMOS
DESDE EL CORAZÓN

Nov 2018

Cooperand, una ONG de casa nostra

Cooperand amb Llatinoamèrica és una organització no governamental andorrana amb una llarga experiència amb el voluntariat fora de les nostres fronteres. La seva presidenta, Carla Riestra, ja fa molts d’anys que viatja durant els mesos de juliol i agost a Bolívia per treballar amb els nens del carrer. L’objectiu és «donar-los vida».

Al cor de llatinoamèrica hi ha molts infants que viuen al carrer. Maltractats i abandonats per les seves famílies són víctimes vulnerables. Són violats i explotats laboralment, víctimes de la drogodependència i la prostitució, això si no moren abans. L’important és treure’ls dels carrer. I Cooperand col·labora amb els salesians a Bolívia de manera molt estreta en les tasques d’educació i reinserció d’aquests nens del carrer des de fa més de 15 anys.

«No es tracta només de canviar-los els bolquers i fer-los un petó, sinó que també s’han d’aportar valors i coneixements», expliquen els responsables de l’ONG. L’objectiu és, sobretot, donar una formació als joves perquè quan surtin de l’orfenat «no recaiguin», no tornin al carrer.

logo