Claudia Huertas - 2019

Tot i estar poques setmanes a l'Hogar Casa Maín ha estat una experiència molt maca en gran part perquè he pogut compartir-la amb a meva mare i també per coincidir amb unes altres voluntàries de Cooperand, la Neus i la Laia.

La Sor Rosario ens va acollir fantàsticament des del primer moment i vam començar la nostra tasca amb les nenes.

Una gran part de les meves tasques es van centrar en l'acompanyament de les noies a l'escola en diferents moments del dia, i també a les més petites a la guardería on també vam impartir un parell de classes d'anglés.

Mentre unes estaven l'escola feiem repàs escolar escolar amb les que podiem, i a la tarda després del descans de dinar el mateix.

Jo vaig disfrutar especialment els moments de "recreo" amb grans i petites, que solía anar de les 19:30 a les 20:30 més o menys, Tot i que era el momento del dia on estava més cansada perquè feiem jornades llargues desde les 07:00, va ser mot maco compartir amb elles partits de futbol, cantar, ballar o xerrar amb elles quan ja estaven més relaxades.

M'emporto molts moments bonics i aprenentatges, no sabria triar-ne un. Tinc al cap el cas de la M, una noia que feia poc que havia entrat al centre i vaig poder veure la seva evolució.

Com els vaig dir a les nenes no les oblidaré mai.


logo